саме так, вони рахують медична страховка плюс нещасний випадок. Я запитав сьогодні щодо нещасного випадку - вона сказала, що вони його включають в усі варіанти. Хоча я гадаю, що можна настояти щоб не вносили. Сергій сказав, що треба з нещасним випадком. Я, якщо чесно, не зовсім зрозумів з її слів, що таке нещасний випадок і для чого він
Я не довго шукав страхову, це була друга в яку я позвонив. В першій сказали, що не працюють з альпіністами. Можна було б шукати далі але у нас уже мало часу. Про цю наче хороші відгуки, плюс минулого року на Памірі був страховий випадок вони себе показали дуже добре і швидко надали гарантію по оплаті вертольоту.
Якщо у когось є кокретні пропозиції з назвами страхових і з відгуками гірських туристів (альпіністів) про них то кажіть зараз, я тоді ще встигну позвонити і розпитатати в них за ціну і умови. Інакше в понеділок вранці піду вже оплачувати поліси.
Сьогодні був у них і забрав почитати договір. Ось детальніше що у них покривається:
- Швидка медична допомога
- Невідкладан стаціонарна допомога
- Невідкладна допомогоа при ускладнені вагітності до 7 місяців вагітності
- Невідкладна стоматологічна допомога (200 уо)
- Транспортування за медичними показаннями
- Репатріація (медична евакуацію) із-за кордону
- Репатріація тіла із-за кордонуДобавлено (18.07.2011, 15:44)
---------------------------------------------
Страхові поліси уже в мене.
Застрахував без нещасного випадку. Що таке нещасний випадок розкажу потім. Нам він не потрібен.
В результаті ціна:
Для всіх крім Тоні: 114 грв
Для Тоні: 72 грв